Valitse maa ja kieli


International

Timeless design since 1881. Welcome to Iittala world. We’ll deliver orders to the following countries:

Austria, Belgium, Bulgaria, Czech Republic, Denmark, Estonia, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain and United Kingdom.

Suomi

Ajaton muotoilu on aina yhtä ajankohtainen. Kauniita, toimivia ja monikäyttöisiä. Tervetuloa Iittalan maailmaan.

Johtavana skandinaavisena muotoilualan edelläkävijänä Iittala pyrkii luomaan ikoneja, jotka säilyvät seuraaville sukupolville. Uskomme ajattomaan muotoiluun, jota ei koskaan heitetä pois.    

text.skipToContent
text.skipToNavigation

Uutiset ja uutuudet tuoreeltaan

Myiittalan jäsenenä kuulet uusista tuotteista, muotoilijoista, myymälöistä ja tapahtumista ensimmäisten joukossa. Pääset myös kurkistamaan Iittalan kulissien taakse ja tutustut uusimpiin luoviin ratkaisuihin sekä uutuuksiin ja suunnittelijoihin.
 

Rahanarvoisia etuja

Löydät myymälöistämme ja verkkokaupastamme joka kuukausi uuden jäsenhintaisen edun. Lisäksi saat puolen vuoden välein merkittävän ostoedun: rahallisen hyvityksen 6 kk aikana tekemistäsi ostoksista (tammi-kesäkuu ja heinä-joulukuu). Etua karttuu Iittalan omissa myymälöissä ja verkkokaupassa tekemistäsi ostoksista näin:
•    6 kk ostokset vähintään 150 € - saat 10 € etusetelin
•    6 kk ostokset vähintään 250 € - saat 20 € etusetelin
•    6 kk ostokset vähintään 500 € - saat 50 € etusetelin
•    6 kk ostokset 1000 € tai enemmän - etusetelisi arvo 100 €
 

Etuseteli lähetetään sinulle kaksi kertaa vuodessa. Muistathan, että voit hyödyntää etujasi myös matkoilla: etusetelisi ovat käytettävissä Iittala-myymälöissä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Belgiassa ja Saksassa. Mainittujen maiden lisäksi etusetelit voi hyödyntää myös verkkokaupassamme seuraavissa maissa: Itävalta, Bulgaria, Tšekin tasavalta, Tanska, Viro, Ranska, Kreikka, Unkari, Irlanti, Latvia, Liettua Luxembourg, Malta, Puola, Portugali, Romania, Slovakia, Slovenia, Espanja ja Britannia. Olet lämpimästi tervetullut mukaan, vaikka et asuisikaan näissä maissa.
 

Liity tästä Myiittalan jäseneksi